Cautare

1706 de rezultate pentru "alexandru lupulescu" (2.66 secunde)
Ion Manolescu, Emil Ritu, Nicolae Mara, Adrian Hamza, Vasile Crasmaru, Constantin Purcaru, Vlad Nicolae, Alexandru Camenita, Ilie Ciobescu, Alexandru Visinescu si Iulian Nasta.
Presedintele PSD Bihor sustine ca presedintele CJ, Kiss Alexandru, si doi vicepresedinti, Stefan Seremi si Gavrila Ghilea, fac asa cum vor ei licitatiile la nivel de judet, urmandu-si doar propriile interese.
Parlamentarii constanteni Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin au anuntat ieri ca pe parcursul absentei lor din peisajul mediatic au pregatit un proiect de lege prin care faleza si plaja sa intre in administrarea autoritatilor locale.
Candidata PD, Lucia Antonie, a primit 209 voturi, Nicolae Petre, candidatul PNG, a fost votat de 83 de persoane, Alexandru Popa, din partea PRM, a avut doar 40 de voturi, iar Alexandru Mateescu, candidatul PNTCD, a fost ales doar de noua persoane.
Aflat la deschiderea noului an universitar la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Basescu a afirmat, in discursul pe care l-a rostit in fata studentilor, ca scoala romaneasca sufera in continuare de "tare mai vechi", cum ar fi mita la promovarea examenelor si plagiatul practicat deopotriva de studenti si profesori.
Alexandru Sassu, presedintele director general al SRTV a fost audiat luni la Comisiile de cultura in legatura cu difuzarea de catre televiziunea publica a inregistrarii intalnirii dintre Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan.
Purtatorul de cuvint, Valeriu Turcan, a dezmintit informatiile potrivit carora Presedintia negociaza cu Alexandru Sassu aparitia lui Traian Basescu intr-o emisiune televizata.
Fostul ministru al Tineretului si fost consilier la Cotroceni, Alexandru Mironov, a anuntat sambata, la Targu Jiu, ca va candida la Primaria Municipiului Bucuresti, din partea Partidului Socialist Roman (PSR).
Astfel, au fost admisi in cursa electorala pentru Primaria Capitalei Alexandru Vladu (PPDR), Adrian Vilau (UPSC), Daniel Fuciu (PNGCD), Vasile Blaga (PDL), Ludovic Orban (PNL), Cristian Diaconescu (PSD), Dinu Gheorghe (PPPS), Codrin Stefanescu (PC), Aurelian Pavelescu (PNTCD), Cozmin Gusa (PIN), Dragos Frumosu (Uniunea Pensionarilor), Verginia Vedinas (PRM), Lucia Stanciu (Alianta Socialista), Gheorghe Ionicescu (Partidul Verde), Nicolae Varbanciu (PSR), Mariana Andrei (PRR) si Ioana Ion (PRE).
Prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat joi ca in o suta de localitati sucevene din cele 114 au fost inregistrate migratii politice ale alesilor locali cu ocazia depunerii candidaturilor pentru alegerile locale de la 1 iunie, in aceasta situatie fiind 17 primari si 30 de viceprimari.
Dupa ora 14:00 cand numele lui Cristian Diaconescu a fost confirmat de mai multe surse, Alexandru Retegan, unul dintre vicepresedintii PSD Bihor, a declarat: ... La filiala din Mures, PSD a incercat sa-l impuna presedinte interimar pe Alexandru Fratean, insa biroul permanent al PSD Mures i-a refuzat nominalizarea.
Stefan Albert Coranga, Alexandru Chirita, Alexandru Robert Epure, Robert Miron Oancea, Andrei Bogdan Petcu, George Robert Raileanu, Gabriel Florin Diaconu, Stefan Stancu, Florentin Rares Oana, Nicolae Aurelian Goga, Flavian Pavel, Amir Anton.
Tot pe acest colegiu este interesat sa candideze si deputatul George Dragomir (PNL), iar de la PSD se aud zvonuri ca ar vrea deputatul Alexandru Mazare (PSD), insa nu este sigur, atata timp cat despre acesta s-a vehiculat la un moment dat ca tinteste zona Medgidia, iar colegii lui de la Constanta spun ca mai degraba va candida pentru un colegiu din municipiul Constanta.
Vicele Alexandru Retegan sustine la randul sau ca pana la alegerea noului Birou Executiv al PSD Bihor mai este cale lunga. ... Vor fi multe candidaturi si cu siguranta in urmatoarea perioada in PSD Bihor vor fi schimbari majore", a declarat Alexandru Retegan.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene este dur contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar, cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Solicitarea procurorului general, Codruta Kovesi, de avizare a inceperii urmaririi penale a senatorului PSD Serban Mihailescu va fi luata in discutia Biroul Permanent al Senatului la jumatatea lunii august a declarat joi purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru.
Dupa cum stiti, Biroul Permanent National al PSD a desemnat un colectiv de coordonare a activitatilor politice ale organizatiei judetene, format din 21 de persoane - cei 15 primari care au reusit sa castige sau sa recastige mandate, cei doi parlamentari, cei doi consilieri judeteni, Ioan Mang si Alexandru Retegan, presedintele organizatiei de femei, Lia Pop, si Emilian Pavel, presedintele organizatiei judetene de tineret.
Senatul a validat, marti, mandatele a doi senatori, Viorel Aurelian Moldoveanu si Viorel Alexandru, ambii membri ai PD-L, care au candidat in alegeri pe listele Aliantei D.A., numarul de mandate de senatori validate ajungand la 135.Senatorul Viorel Moldoveanu, reprezentand circumscriptia electorala 25 Ilfov, l-a inlocuit pe senatorul PDL Cristache Radulescu, ales presedinte al Consiliului Judetean Ilfov.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, va merge la Curtea de Conturi indiferent daca numirea consilierilor se va face pe legea veche de organizare si functionare a Curtii sau pe o alta noua, a declarat luni purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru.
google-analytics.com